Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

miercuri, 28 mai 2008

BMW M6 Cabrio de la G-Power

Cei mai multi ar fi arhimultumiti cu potentialul incredibil al motorului V10 de pe BMW M6, insa exista un anumit grup de oameni care pur si simplu au nevoie de mai mult, chiar daca nu stiu exact de ce.

Pentru un tuner ca G-Power, asta conteaza insa mai putin: el doar le satisface nevoile si le ia banii, iar ultima lor creatie este o adevarata mina de aur.

De la distanta, lucrurile par simple: inginerii G-Power au dopat agregatul de cinci litri cilindree cu doua compresoare mecanice ASA T1-12 (cate unul pentru fiecare rand de cilindri) pentru ca puterea sa urce de la 507 la 635 CP.

In urma transformarii, M6 Cabrio ajunge la 100 km/h in doar 4,6 secunde (cu 0,2 secunde mai repede ca inainte), la 200 km/h in 11,9 secunde si la 300 km/h in 34,5 secunde, cateva momente mai tarziu el atingand viteza maxima de 320 km/h.

Din fericire, nu ai cum sa il ratezi chiar de trece pe langa tine cu 20 km/h: G-Power a modificat intens look-ul exterior, pe care l-a dinamizat cu o serie de componente aerodinamice realizate, la cerere, din fibra de carbon (spoiler fata, diffuser posterior, etc) si cu un set de jante de 21 de inch.

Totul suna excelent, pana cand cineva iti sopteste pretul unei asemenea bijuterii: 183.000 de euro. Din pacate, corpul uman nu are decat doi rinichi...

Niciun comentariu: