Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 26 mai 2008

Chevrolet Volt va costa mai putin de 30.000 USD

viz Dupa ce saptamana trecuta americanii au anuntat ca previziunile despre autonomia lui Volt s-au adeverit, Rick Wagoner, presedintele GM, a anuntat ca este increzator si in ceea ce priveste pretul masinii. Acesta a declarat presei germane ca Volt va costa mai putin de 30.000 de dolari.

Intr-un interviu acordat ziarului Frankfurter Allgemeine Zeitung, Wagoner a mai accentuat ca prin Volt, ce va fi lansat in 2010, General Motors vrea sa bata Toyota la propriul sau joc si sa devina principalul furnizor de solutii hibride ieftine.

La acest pret Volt va putea fi produs intr-o cadenta de aproximativ 60.000 de unitati pe an, ceea ce poate elimina ideea yankeiilor de a oferi bateriile printr-un sistem de leasing. Desi nu s-a luat o decizie finala in acest sens, leasing-ul inedit poate ajuta vanzarile sa creasca peste targetul initial.

Nu credeam ca vom spune acest lucru, dar se pare ca Volt ar putea fi masina care va repune GM pe picioare si, in acelasi timp, va mai bate inca un cui in sicriul clasicelor muscle-car-uri americane.

Niciun comentariu: