Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 23 mai 2008

Red Hot Chili Peppers s-a destramat

Trupa Red Hot Chili Peppers s-a destramat pentru cel putin un an, a declarat solistul, Anthony Kiedis pentru "Rolling Stone Magazine".

Red Hot Chili Peppers s-a destramat

Dupa ce in ultimii 23 de ani au inregistrat 9 albume si au vandut peste 50 de milioane de copii, trupa a decis sa-si intrerupa activitatea. Motivul este unul cat se poate de simplu si de uman: componentii sunt "epuizati" si isi doresc sa isi acorde mai mult timp in plan personal, dat fiind ca in ultimii ani au stat
mai mult prin turnee.

Kiedis a anuntat ca intentioneaza sa isi petreaca mai mult timp cu familia, in timp ce Flea si John Frusciante se vor implica in proiecte muzicale individuale.

"Am muncit mult la Stadium Arcadium, a fost un efort urias si nu am luat o pauza practic decat cand s-a terminat turneul anul trecut. Eram cu totii praf din punct de vedere emotional si mental dupa turneu. Vreau sa stau acasa cu pustiul meu minunat, si sa invat sa fac surfing", a marturisit Kiedis, citat de Ziua.

"Ne despartim pentru moment. Ne-a luat foarte mult timp sa terminam Stadium Arcadiuma (aparut in 2006). A fost un efort mare, precedat de alte doua - Californicationa (1999) si aBy the Waya (2002). Apoi am fost in turneu, pana la sfarsitul anului trecut. Am stabilit ca nu vom face nimic legat de Red Hot Chili Peppers pentru cel putin un an", a mai spus cantaretul, informeaza bestMusic.

Trupa din Californiaisi desfasoara activitatea inca din 1983. Potrivit Kappa, desi rockerii au avut parte de numeroase schimbari in componenta si probleme personale, Red Hot Chili Peppers au creat un sunet
unic - o combinatie de funk, punk, rap, rock psychedelic, heavy metal si, in ultimu timp, pop rock.

Cei de la Red Hot Chili Peppers au avut un succes continuu din momentul in care 'Blood Sugar Sex Magik' a fost lansat in 1991. In ultimii 23 de ani, au produs noua albume de studio care s-au vandut in aproape 50 de milioane de copii in toata lumea.

Niciun comentariu: