Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

sâmbătă, 17 mai 2008

Utilizatorii Cartelei COSMOTE plătesc 1 eurocent/min. şi SMS în reţea

Toţi utilizatorii Cartelei COSMOTE pot comunica nelimitat cu 1 eurocent dacă îşi activează noua extraopţiune disponibilă până la data de 30 iunie, a anunţat operatorul pe 14 mai. Astfel, pentru 2 Euro/lună, utilizatorii de Cartela COSMOTE pot beneficia nelimitat de tariful de 1 eurocent atât pentru minutul de convorbire cât şi pentru mesaje scrise în reţea. În plus, extraopţiunea mai oferă un tarif redus de 9 eurocenţi/minut pentru apeluri către toate reţelele naţionale.

„Aceasta este prima extraopţiune care oferă utilizatorilor de telefonie mobilă posibilitatea să vorbească şi să trimită mesaje în reţea la un tarif extrem de avantajos, acelaşi pentru ambele servicii, fără să existe limitări orare sau privitoare la numărul celor cu care poţi comunica”, declară Mihaela Cavaleru, Şef Birou Produse şi Servicii Preplătite, COSMOTE România.

COSMOTE extinde, de asemenea, valabilitatea extraopţiunii de 400 de minute, 400 de SMS-uri în reţea şi 10 minute naţionale pentru 5 Euro/lună până la 30 iunie. Toţi utilizatorii Cartelei COSMOTE care au o extraopţiune activă beneficiază de tariful către orice reţea de 9 eurocenţi/minut, cel mai mic tarif unic către orice reţea pentru segmentul preplătit, precizează compania.

În plus, utilizatorii Cartelei COSMOTE care realizează reîncărcări ale contului lor cu minimum 5 Euro în fiecare lună, timp de un an, primesc cel mai mare bonus disponibil pe piaţă, de cel puţin 24 de Euro pe an, în funcţie de valoarea reîncărcării.

Niciun comentariu: