Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 30 iunie 2008

Dell isi improspateaza familia de notebookuri

Compania Dell, care se lupta pentru suprematie cu alte firme precum HP sau ACER, a facut publica astazi o noua linie de notebookuri care sunt destul de diferite fata de alte produse ale lor.
Noile produse sunt destinate sa vina exact intre familiile Inspiron, cea mai “de jos” gama a lor, si linia XPS, care este high-end (si la calitate si la pret).

Seria "Dell Studio" va veni cu diagonale de 15,4 sau 17 inci, au o multime de culori ale carcasei pentru a le face cat mai atractive; principalele elemente ale configuratiei sunt reprezentate de un procesor Core 2 Duo T9300 (2,5GHz) iar placa video va putea fi aleasa dintre Intel X3100 si ATI Mobility Radeon HD 3650.

dell-studio-2.jpg


Unitatea optica standard este de tip DVD Writer slot-in si poate fi schimbata la cerere cu un Blu-Ray CD/DVD Combo, iar la capitolul conectivitate vom regasi module Wireless 802.11a/b/g/n plus cel putin 4 porturi USB 2.0. ExpressCard 54mm, Infrarosu, Firewire si HDMI.
Preturile pentru configuratiile standard de mai sus sunt de 799 de dolari pentru cel de 15,4 inci, respectiv 999 dolari pentru cel 17 inci, crescand pe masura ce i se schimba din componente.

Niciun comentariu: