Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 4 iulie 2008

Audi TT-S de la B&B

Versiunea (momentan) de top a coupe-ului din Ingolstadt abia daca este prezenta pe piata de sase luni, insa tunerii din toate colturile Germaniei deja roiesc in jurul ei.

Printre cei care s-au decis sa ia atitudine se numara si B&B, care recent a lansat un program de restilizare si de upgradare a performantelor lui TT-S.

Pe dinafara un TT-S B&B va fi foarte usor de recunoscut, gratie nuantelor usor bizare in care este vopsita caroseria si jantelor superbe din aliaj usor, insa, din punct de vedere mecanic, diferentele dintre o masina si alta pot fi mai mari decat ati crede.

Si asta pentru ca tunerul din Siegen-Birlenbach propune mai multe kit-uri de crestere a puterii motorului, incepand cu unul ce suplimenteaza numarul de cai cu 34 de “capete”. Asadar, din montarea unui turbocompresor nou (productie proprie), a unor convertoare catalitice performante si a unui ECU cu setari diferite au rezultat 306 CP; totusi, pentru ceva bani in plus, numarul poate sari la 324 CP sau chiar 362 CP.

Cel mai rapid B&B Audi TT-S poate ajunge la 100 km/h in numai 4,6 secunde, la fel de repede ca un R8; totusi, viteza sa este mai mica decat a supercar-ului cu motor central: 280 km/h in loc de 301 km/h.

Niciun comentariu: