Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 14 iulie 2008

Noua Miss Univers este din Venezuela

Noua Miss Univers este din Venezuela-14.07.2008Miss Venezuela a fost incoronata Miss Univers, luni, la capatul unei competitii marcate de spectacolul oferit de Miss SUA, Crystle Stewart din Texas, care s-a impiedicat in timpul prezentarii tinutei de seara si a cazut.

Show-ul NBC a fost gazduit de Jerry Springer, care si-a facut intrarea pe o motocicleta, si de Melanie Brown, fiind transmis in peste 170 de tari.

Noua Miss Univers, Dayana Mendoza, care are 22 de ani, 1.78 inaltime si ochi verzi, are ca hobby-uri limbile straine si fotografia si a declarat ca a invatat sa fie o luptatoare dupa ce a fost rapita in tara sa natala, nedorind insa sa ofere mai multe amanunte despre incident.

Miss Columbia s-a clasat pe locul doi, Miss Thailanda a castigat titlul pentru cel mai bun costum national, iar Miss Salvador a fost aleasa de catre colegele sale Miss Popularitate.

Competitoarele din acest an s-au remarcat printr-o gama variata de experiente prin care au trecut, dar si prin preocuparile pe care le au. Spre exemplu, Miss Albania a fost jucatoare profesionista de baschet, Miss Argentina a declarat ca a trait experiente paranormale, iar Miss Angola a fost la bordul unui avion care s-a prabusit in timp ce incerca sa fuga din calea razboiului civil din tara sa.

80 de participante s-au adunat, in orasul Nha Trang, Vietnam, pentru a incerca sa-i succeada fostei Miss Univers, Riyo Mori din Japonia.

Niciun comentariu: