Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

marți, 8 iulie 2008

Razor 400, laptop-ul care iti incape in palma

Razor 400
209
Mini laptop-urile devin parca din ce in ce mai... mici. 3K Computers a scos pe piata recent Razorbook 400, un mini notebook care, cu toate ca iti incape in palma si cantareste mai putin de un kilogram, 'stie sa faca' destul de multe. Astfel, se poate naviga fara probleme pe internet cu ajutorul lui. Mini-laptop-ul dispune de un display-ul de 7 inch si o tastatura completa.
RazorBook 400 beneficiaza de protectie impotriva socurilor si este foarte eficient din punctul de vedere al energiei consumate. Computerul porneste in numai 15 secunde multumita unei interfete special proiectate.
Notebook-ul se conecteaza automat la internet multumita WiFi, care detecteaza orice punct in care exista o astfel de retea wireless (hotspot).
Mini-pc-ul are ca public tinta studentii dar si oamenii care calatoresc, astfel incat dispune de mobile broadband (internet wireless de mare viteza prin modem sau telefon mobil, folosind WiMAX, UMTS/HSDPA, EV-DO).


Pc-ul include si o suita de 'unelte' Office precum AbiWord (care poate fi folosit pentru deschiderea fisierelor Microsoft Word), GNUMeric (pentru fisierele Microsoft Excell), client de e-mail si un program destinat PDF-urilor.
De asemenea, Razor 400 are soft-uri pentru jocuri, player muzical si video, organizer etc. Placa de sunet high definition si cele doua difuzoare incluse intregesc imaginea aplicatiilor media posibile prin intermediul mini-notebook-ului.
Cititi acest articol in intregime.
Sursa: Antena3

Niciun comentariu: