Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

joi, 17 iulie 2008

Serbarile Timisoreana, intre 25 si 27 iulie

Caravana Serbarile Timisoreana, a fabricii de bere de pe Bega, va calatori, in perioada 27 iunie - 7 septembrie, prin zece orase: Targoviste, Pitesti, Alba Iulia, Resita, Timisoara, Targu Mures, Cluj, Suceava, Galati si Alexandria. Caravana va sta la Timisoara intre 25 si 27 iulie, pe platoul din fata Stadionului Dan Paltinisanu. Serbarile Timisoreana sunt organizate dupa modelul serbarilor medievale, cu muzica, voie buna, jocuri si concursuri ingenioase. In fiecare dintre cele trei seri, pe scena Timisoreana vor fi prezente unele dintre cele mai bine cotate formatii romanesti: Cargo, Vita de Vie, Claudiu Mirica si Mircea Baniciu.


Evenimentul e organizat dupa modelul serbarilor medievale, iar in fiecare zi Berarul va spune povesti despre locurile pe care le-a vizitat si despre oamenii pe care i-a cunoscut in calatoriile lui.

Anul trecut, la a douasprezecea editie, s-au consumat peste 700 000 de mici, zeci de tone de frigarui, fripturi si alte preparate la gratar.

Editia din 2007 a fost cea mai lunga din istoria acestui eveniment, caravana a trecand, ca in acest an, prin zece orase. In total, 14 tiruri au parcurs dintr-un oras in altul 75.000 de kilometri si au stationat cate o saptamana in fiecare locatie.

Niciun comentariu: