Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

joi, 17 iulie 2008

Un american a slabit 36 kg doar cu produse fast-food

Chris Coleson, un barbat din Virginia, a demonstrat ca hrana de fast-food poate si slabi. El a tinut un regim cu produse McDonald's care l-a ajutat sa piarda aproape 40 de kg. Americanul a facut acest efort pentru a-i oferi sotiei sale un cadou-surpriza la cea de-a 10-a aniversare a casatoriei.
Chris Coleson are 42 de ani si locuieste in statul Virginia. inainte de a incepe inedita dieta, el cantarea 126 kg la o inaltime de 1,70 metri.
A incercat mai multe regimuri, pentru a pierde in greutate, insa nici o reteta nu a dat rezultate.

În disperare de cauză, el a recurs, în urmă cu o jumătate de an, la o soluţie şocantă: a început să mănânce numai la McDonald’s în speranţa că schimbarea de alimentaţie îl va ajuta să slăbească.

“Am ales această metodă din disperare. Aveam nevoie de o ocupaţie ridicolă, pe care să mă concentrez”, a explicat Chris Coleson. Înainte de a intra la regim, individul nu mai călcase niciodată într-un McDonald’s.

Astfel că alimentele au avut asupra sa un efect neobişnuit. Bărbatul a slăbit 36 kg în şase luni şi spune că se simte mai bine ca niciodată.

Chris lua trei mese pe zi în celebrul lanţ de fast-food-uri şi chiar şi-a comandat, de aici, cina de Crăciun. Consuma, în principal, salate şi produse din pui, dar îşi asezona uneori salata cu carne din hamburger. După ce a slăbit de la 126 la 90 kg, Coleson a renunţat la dietă. Acum, el se hrăneşte cu mâncare gătită şi face sport, ca să nu se îngraşe din nou.

Niciun comentariu: