Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 15 august 2008

Terapie cu argila impotriva stresului

Terapie cu argila impotriva stresului 15 August 2008, Click!

Fie ca e folosita intern, fie ca doar ia contact exterior cu organismul, argila absoarbe ceea ce este nociv in corp. Este absolut uluitor cum acest pamant viu se indreapta exact catre locul in care se afla afectiunea. Argila reglementeaza digestia, stimuleaza activitatea glandelor endocrine si e eficienta contra stresului. Specialistul Click!, doctor Cristina Balanescu, ne sfatuieste cand sa apelam la terapia prin argila.

Argila are o remarcabila putere de absorbtie si e recunoscuta pentru proprietatile sale cicatrizante, ajutand la vindecarea ranilor intr-un timp scurt.

Dupa o terapie cu argila, veti simti cum creste rezistenta organismului in fata unor afectiuni.

De asemenea, celulele capata energie vitala, iar stresul din organism e inlaturat. Iata in ce afectiuni e eficienta aceasta terapie:

- Bronsite - cataplasme reci pe piept si spate, alternativ;
- Guturai si sinuzita - se inspira apa argiloasa pe nari;
- Dureri in gat - se va suge o bucatica de argila, pana la dizolvarea completa;
- Arsuri - pe tifon se aplica cataplasme groase de argila rece timp de o ora;
- Arterite - trei cataplasme pe zi, calde, si un pahar de apa argiloasa pe stomacul gol dimineata, iar altul inainte de cina cu o jumatate de ora;
- Gastro-duodenita si ulcer gastro-duodenal - un pahar cu apa de argila inainte de mesele principale cu o jumatate de ora si cataplasme aplicate pe stomac;
- Insuficienta hepatica - intern apa de argila si cataplasme pe ficat.

Contraindicatii

Contraindicatiile argilei nu sunt multe la numar. Nu se foloseste in cazurile de hernie inghinala, constipatie severa, tratament cu raze X sau de catre femei in timpul menstruatiei. Pentru a afla cum trebuie aplicata argila in fiecare din afectiuni, este de preferat sa apelati la sfatul medicului.

Sursa: Click!

Niciun comentariu: