Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

marți, 2 septembrie 2008

Ea are 200 de orgasme pe zi

Ea are 200 de orgasme pe zi 02 Septembrie 2008, Click!

O britanica de 24 de ani poate fi considerata cea mai satisfacuta femeie din lume. Din cauza unei boli rare, ea are 200 de orgasme in fiecare zi. Desi prietenele sale o invidiaza, tanara spune ca si-ar dori o viata normala.

Sarah Carmen sufera de sindromul excitarii sexuale permanente - maladie care face ca circulatia sangelui in organele genitale sa fie mai intensa decat la oamenii normali. Din acest motiv, fata poate ajunge la orgasm in orice moment, starnita de cele mai neobisnuite activitati.

Spre exemplu, vibratiile provocate de trecerea unui tren, sau pulsatiile ritmice ale aparatelor electrocasnice, pot sa o duca pe culmea extazului. In plus, o simpla discutie pe teme sexuale se poate termina imediat cu un orgasm.

Desi la prima vedere Sarah pare a fi o norocoasa, ea spune ca aceasta boala ii face o multime de necazuri. Uneori, tanara poate ajunge la orgasm in locuri publice, iar manifestarile sale zgomotoase atrag intotdeauna priviri curioase. In plus, atmosfera de la locul de munca e destul de incarcata.

Carmen lucreaza la un salon de cosmetica, unde foloseste adesea aparate electrice ce produc vibratii. Iar colegele sale de serviciu au uneori parte de spectacole inedite. Sarah Carmen intampina cele mai mari probleme chiar in casa parinteasca. Ea nu a dezvaluit inca familieie sale boala de care sufera, asa ca trebuie sa se controleze, de fiecare data cand e in preajma rudelor.

Tanara nu a avut aceasta maladie dintotdeauna. La 19 ani, ea a primit un tratament antidepresie, iar pastilele au avut asupra ei un efect secundar neasteptat. La acea vreme, fata avea un iubit care a parasit-o la cateva luni dupa aparitia bolii. Acum, Sarah spune ca face adesea sex in exces, in incercarea de a scapa temporar de orgasmele inoportune.

Sursa: Click!

Niciun comentariu: