Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

miercuri, 26 noiembrie 2008

Cele mai simple trei trucuri contra frigului

Cele mai simple trei trucuri contra frigului Click! | 26 Noiembrie 2008

V-a intrat frigul 'in oase'? Mai aveti doar un pas pana la raceala? invatati sa 'pacaliti' temperaturile scazute din aceste zile. Specialistii va recomanda sa faceti cateva mici modificari in dieta si sa aveti grija la imbracaminte si incaltaminte. Iata cele mai simple trucuri contra frigului.

Mancati supe calde

Cu un continut bogat de substante antibiotice naturale din legume care intra in compozitia ei, supa fierbinte e un balsam pentru gat si caile respiratorii superioare. O cana de supa calda hidrateaza si revitalizeaza orga-nismul. In general, e bine ca iarna sa mancati proteine (se gasesc in oua, carne slaba de vitel, peste, produse lactate sau fructe uscate).

Faceti bai calde

Daca ati ajuns acasa foarte infrigurat, baile caldute sunt cel mai la indemana remediu. Umpleti cada cu apa incalzita la 37 de grade si stati in ea timp de 30-45 de minute. Iesiti intr-un prosop incalzit si masati corpul cu o crema hidratanta. Aceste bai au si un puternic efect antigripal.

Atentie la haine si incaltaminte!

Medicii ne sfatuiesc sa folosim incaltaminte cu talpa groasa si sosete din bumbac. De asemenea, protejati-va extremitatile cu fulare, caciuli, manusi. Evitati astfel aparitia unor boli cronice, de exemplu reumatism.

Niciun comentariu: