Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

miercuri, 17 decembrie 2008

340 de cai putere pentru 'Rechinul Alb'

340 de cai putere pentru \'Rechinul Alb\'
AutoMarket | 17 Decembrie 2008

MC Chip a pregatit un pachet de modificari botezat 'White Shark' pentru modelul bavarez X6.

Inca de cand a debutat pe piata europeana, Sport Activity Coupe-ul BMW X6 a atras un val de simpatie din partea publicului si a celor mai importante case de tuning. Desi numele lor nu este la fel de rezonant precum Hamman, Hartge sau AC Schnitzer, tunerii de la MC Chip au cautat sa impresioneze cu un kit special care a fost botezat White Shark.

Sub capota modelului bavarez, tunerii de la MC Chip au reusit sa stoarca 340 de cai putere si 660 Nm din motorul bi-turbo de 3.0 litri, in conditiile in care acesta oferea in versiunea de serie 286 de cai si 580 Nm. Multumita aportului de resurse, BMW X6 se poate lauda cu o viteza maxima de 251 km/h.

MC Chip a asortat caii putere cu o suspensie nou, furnizata de H&R, care poate reduce garda la sol cu pana la 40 de mm. Look-ul exterior este completat de un set de jante de 20 de inch, din fabrica, care au fost vopsite in culoarea neagra pentru un aspect mai agresiv.

Pentru modificarile aduse motorului, MC Chip percepe 849 de euro in timp ce pentru pachetul estetic 'timid' pretul a fost fixat la 1266 de euro.

Niciun comentariu: