Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

miercuri, 25 noiembrie 2009

Afla de ce adorm barbatii imediat dupa ce fac sex!

Afla de ce adorm barbatii imediat dupa ce fac sex! Click! (Alina Alexandru) | Astazi

De cele mai multe ori, femeile se simt jignite de faptul ca partenerii lor trag pe dreapta imediat dupa o partida de amor. Acestea au tendinta sa se invinovateasca de calitatea slaba a actului sexual sau pur si simplu cred ca partenerul este un badaran.

Ei bine, efortul depus de partener in timpul sexului este consistent, iar organismul trimite semnale catre creier pentru a inchide temporar 'fabrica' pentru revizie. Pe de alta parte, femeile reactioneaza total diferit dupa ce au orgasm. Ele se simt foarte energice si de multe ori sunt gata pentru a doua runda.

Iata explicatiile starea de somnolenta a barbatului:

1. Sexul are loc seara. Chiar daca partida de amor nu a fost foarte solicitanta, partenerul este deja obosit dupa o zi intreaga de lucru, asa ca este perfect normal sa se relaxeze dupa orgasm si sa adoarma fericit.

2. In timpul ejacularii, sunt eliberati anumiti hormoni care induc starea de letargie, iar senzatia de oboseala se manifesta mai intens.

3. In timpul sexului, multe persoane au tendinta sa respire mai greoi, asa ca lipsa de oxigen contribuie la starea de moleseala care apare dupa sex.

4. Starea de somnolenta de dupa sex trebuie privita ca pe ceva pozitiv. Asta inseamna ca persoana respectiva a avut orgasm, iar trupul este relaxat la maximum. Daca totusi oboseala intervine in timpul actului sexual, trebuie sa faceti o vizita la medic.

Consuma cafea sau citrice pentru a ramane treaz

Daca vrei totusi sa fii mangaiata si luata in brate dupa ce ai facut dragoste, convinge-ti partenerul sa bea o ceasca de cafea inainte sa va apucati de treaba. Totusi, aceasta nu este o solutie pe termen lung, caci cofeina contribuie la accelerarea starii de excitare si poate duce in timp la ejaculare precoce.

Cafeaua poate fi inlocuita cu citricele. Acestea au un efect stimulant, mai ales daca sunt consumate reci, imediat ce au fost scoase din frigider.

La polul opus se afla alcoolul, asa ca nu apela la el daca esti obosit.

Aceasa stire a fost preluata de pe Click!.

Niciun comentariu: