Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 30 mai 2008

5 antivirusi intr-unul singur

5 antivirusi intr-unul singur Potrivit AV Comparative, care a dat publicitatii primul test antivirus pe anul 2008, pe primul loc s-a clasat antivirusul TrustPort. Cel mai recent VB 100 din aprilie 2008, certifica calitatea antivirusului TrustPort, acordandu-i distinctia VB 100 Aword si a fost calificat ca fiind cel mai bun antivirus pe Vista SP1.

Utilizat in tarile Uniunii Europene, Statele Unite, Canada si alte tari,TrustPort a dovedit ca-si merita locul langa nume de notorietate. Rezultate relevante inregistrate au condus la necesitatea aducerii in acest an pe piata IT din Romania TrustPort Antivirus intr-o gama larga de optiuni: TrustPort Antivirus; TrustPort PC Security; TrustPort Internet Gateway; TrustPort Webfilter; TrustPort Servers; TrustPort Management.


Cele 5 motoare de detectie (Norman, Dr.Web, VBA32, AVG si Ewido) exceleaza prin proprietati unice si tehnologii avansate de detectie precum analiza euristica sau computer virtual (sandbox) ce ajuta la identificarea virusilor noi aparuti. Prin configurarea motoarelor, utilizatorul poate sa aleaga ce motoare sa foloseasca pentru fiecare scanner in parte dar si in ordinea in care aceste motoare pot sa ruleze.


Beneficiile utilizatorului sunt reale si concrete: protectie in timp real si la cerere, scanner internet, motoare de scanare, Personal Firewall, eSign, Data Shredder, Encrypted Arhive, Disk Protection, protectie Antivirus, Antispam, Antispyware.

Niciun comentariu: