Sucul obţinut prin stoarcere conţine mai mulţi antioxidanţi decât fructul întreg, susţin cercetătorii francezi. Aceştia spun că sucul de mere şi cel din struguri negri sunt cele mai bogate în antioxidanţi, protejând sistemul cardiovascular. Oamenii de ştiinţă francezii au observat că sucul reduce mai repede decât fructul întreg nivelul colesterolului din sânge. Astfel, merele micşorează colesterolul cu 11 procente, iar sucul de mere cu 24 de procente, strugurii cu 30 de procente şi sucul de struguri cu 34 de procente.
Sorteaza doar ce te intereseaza:
- Afaceri Comert (8)
- Alimentatie si sanatate (176)
- auto (48)
- bine de stiut (92)
- Divertisment (108)
- IT (75)
- politica (28)
- Sport (23)
- Turism (5)
sâmbătă, 17 mai 2008
Fructele stoarse au mai multe efecte antioxidante
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu