Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

sâmbătă, 17 mai 2008

Noua ofertă Home&Office Pack de la Orange

Home&Office Pack, pachetul Orange de servicii integrate de internet broadband, telefonie fixa si telefonie mobila se relanseaza intr-o noua oferta, a anuntat operatorul pe 12 mai.

Cu noile pachete Home Pack, utilizatorii individuali se pot conecta la internet si pot vorbi nelimitat in grupul predefinit, au cele mai mici tarife pentru apelurile de pe telefonul fix Orange pe mobil si cele mai mici tarife pentru apelurile internationale in Statele Unite, Canada si retelele fixe din Europa. Abonamentele costa 12 euro, 18 euro sau 24 euro in functie de traficul de internet si minutele incluse pentru apelurile catre fix sau apelurile internationale.

Pe langa Office Pack 24 si Office Pack 36, Orange lanseaza pentru clientii business pachetul Office Pack 18. Cu aceste noi abonamente, clientii-companii au posibilitatea sa acceseze internetul broadand atat la birou cat si in conditii de mobilitate, isi pot defini numere favorite in afara flotei companiei, au minute internationale incluse pentru apeluri catre Statele Unite, Canada si retelele fixe din Europa, precum si cele mai mici tarife pentru aceste destinatii dupa epuizarea minutelor incluse. De asemenea, clientii business vorbesc nelimitat in interiorul flotei si beneficiaza de cele mai mici tarife de pe piata pentru apelurile de pe telefonul fix Orange catre Statele Unite, Canada si retelele fixe din Europa.

Orange ofera clientilor care se aboneaza pe o perioada de doi ani dispozitivul HSDPA prin care se realizeaza comunicatiile de voce si date la pretul de 1 euro cu TVA.

„Repozitionarea ofertei de servicii integrate aduce o varietate mai mare de abonamente, cu minute internationale incluse, numere favorite pentru clientii business in afara flotei companiei, mai mult trafic de date, precum si tarife mai bune la convorbiri si internet”, a declarat Ciprian State, Convergent Proposition Manager Orange Romania.

Home&Office Pack ofera acces la internet broadband in zonele cu acoperire 3G+. In prezent, Orange detine o retea broadband care cuprinde peste 300 de localitati cu acoperire 3G+ la viteze de download de pana la 3,6 Mbps si upload de pana la 1,46 Mbps, acoperire 3G+ cu viteze de pana la 7,2 Mbps in mai multe locatii business din Bucuresti si acoperire nationala EDGE.

Niciun comentariu: