Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 30 mai 2008

Noutati despre Windows Seven

In premiera in aceste zile secretul pastrat cu privire la noul sistem de operare care va urma dupa Vista a fost un pic inlaturat si Microsoft a organizat o conferinta de presa in care a prezentat evolutia noului sistem de operare. Interesant mai este si ca initial, anul lansarii era programat in anul 2010, insa in ulima vreme, chiar de la Bill Gates am aflat ca mai mult ca sigur isi va face debutul pe piata in cursul anului viitor, 2009.

Prezentarea versiunii de demonstratie a fost facuta pe un notebook de la Dell care are capabilitati de touch-screen, pentru ca “Seven”, vrea sa duca interactivitatea cu utilizatorii la un nou nivel, in sensul in care multe operatiuni de zi cu zi se vor putea face direct pe ecranul calculatorului.
Deasemenea a fost vazut si designul lui Seven, care aduce destul de mult cu “OS X”, prin integrarea dock-ului caracteristic acestuia din urma, imbunatatit insa cu “Aero”.

Oricum, partea buna a lucrurilor este ca nu vom mai avea foarte mult de asteptat pana ce vom putea incerca cel mai recent sistem de operare de la Microsoft.

Niciun comentariu: