Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

miercuri, 28 mai 2008

Pomeni electorale pe ultima suta de metri: Vanghelie a "daruit" telefoane mobile in Rahova

Pomeni electorale pe ultima suta de metri: Vanghelie a "daruit" telefoane mobile in Rahova Bucurestenii care locuiesc in cartierul Rahova au primit, miercuri, din partea oamenilor pesedistului Marian Vanghelie (foto), care mai vrea un mandat in fruntea primariei sectorului 5, cadouri electorale constand in telefoane mobile si cartele telefonice, potrivit Newsin. Oficial, astfel de practici sunt interzise, insa, se pare ca dorinta social-democratului de la mai conduce inca patru ani sectorul 5 este mai presus de lege.
Pungile aveau imprimata fotografia primarului "care este", insotita de sloganul sau electoral, "Pentru ca imi pasa".
Pe ambalajul cartelelor telefonice era inscriptionata propozitia "Suna-l pe Vanghelie" si afisat unul din cele doua numere de mobil ale primarului.
Marian Vanghelie nu a putut fi contactat, pana la aceasta ora, pentru a comenta modul in care isi face campanie in sectorul pe care il administreaza deja.
Cu putin inainte de Sarbatorile Pascale, primarul Marian Vanghelie a fost acuzat de adeversarii politici ca a demarat mai devreme campania electorala, intrucat a impartit pungi cu alimente pensionarilor din sectorul pe care il conduce.

Niciun comentariu: