Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 27 iunie 2008

Adio, grăsime de pe coapse!

Tratamentul, care se recomandă o dată pe ...
Ultralipo, aparatul care face liposucţie fără bisturiu

Un aparat recent introdus în centrele de întreţinere corporală din România înmoaie şi topeşte grăsimile, fără durere sau efecte secundare.

Înainte de a începe terapia cu Ultralipo, aparatul care distruge grăsimea aşezată inestetic pe corp, femeile sunt supuse unei diagnosticări pentru a afla date concrete privind excesul de grăsime şi de apă din organism, tonusul muscular, stadiul evolutiv al celulitei şi necesarul caloric zilnic, ne-a spus Sorina Bratu, manager Centru Keiko SlimSpa.

Potrivit acesteia, programul începe cu masarea zonei dorite cu o cremă specială pentru arderea accelerată a grăsimilor, urmată de 20 de minute de terapie cu ultrasunete (microvibraţii, în jur de un milion pe secundă, percepute slab la nivelul pielii, dar care se propagă până la o adâncime de patru centimetri sub ea). Ele sparg şi dizolvă simultan depozitele de grăsime calcifiată.

Apoi, urmează procedura denumită „cavitaţie", realizată de un dispozitiv mobil al aparatului. Cavitaţia este un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţă joasă, care favorizează eliminarea toxinelor, dar şi distrugerea definitivă a adipocitelor (celule grase).

Mai puţin cu 10 cm, în numai trei şedinţe

„Procesul este asemănător cu ceea ce se întâmplă cu un pahar de apă minerală. Bulele gazoase se ridică spre suprafaţa lichidului şi se sparg. Diferenţa este că la nivelul adipocitului aceste bule sparte eliberează «gazul» într-un spaţiu închis, ceea ce determină o creştere în volum a adipocitului.

După ruperea membranei acestuia, este necesar ca materialul celular (grăsime, reziduuri, colesterol) să fie preluat de limfă şi eliminat prin drenaj.

De aceea, terapia se încheie cu masajul pentru drenajul limfatic, făcut atât la nivelul gambelor, al labei piciorului, al coapselor, cât şi la nivelul abdomenului", a mai spus Sorina Bratu. Ea a adăugat că sunt suficiente trei şedinţe (nu mai mult de una pe săptămână), pentru a obţine un contur corporal, respectiv o slăbire cu aproximativ 10 cm.

În România, costul unei şedinţe de eliminare a grăsimii fără bisturiu este de 300 RON, în timp ce în Italia, Spania sau Cehia, costul unei şedinţe poate ajunge până la 120 de euro. Preţurile sunt cu câteva sute de euro mai mici decât cele pentru liposucţie (tehnică chirurgicală de îndepărtare a grăsimii).

300 lei este costul unei şedinţe de eliminare a grăsimii fără bisturiu, în România

Niciun comentariu: