Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 9 iunie 2008

Cursuri de cultivat droguri...la facultate!

O universitate americană din California, poreclită “Oaksterdam”, îşi învaţă studenţii cum să cultive canabis şi să scape de poliţie la nevoie.

Studenţii unei universităţi private din Oakland (California) învaţă la cursuri cum să cultive canabis şi să-l utilizeze în scopuri medicale.

Astfel, ei sunt instruiţi în tehnici controversate precum arta îngrijirii plantelor de canabis, modul de preparare şi de administrare a drogului sau metode de reducere a mirosului emanat de flori.

În plus, tinerii au în programă cursuri de teatru la care sunt sfătuiţi cum să se comporte atunci când sunt arestaţi de poliţie. Conducerea şcolii spune că încearcă, prin aceste cursuri, să informeze populaţia asupra efectelor benefice ale drogului.

Învaţă şi cum să mintă poliţia

La absolvire, studenţii sunt încurajaţi să-şi deschidă propriile dispensare în care să folosească planta ca medicament. În California, utilizarea canabisului în scopuri medicale este legală, însă legislaţia federală interzice deţinerea oricărei substanţe stupefiante.

Din acest motiv, atât studenţii, cât şi personalul universităţii sunt mereu sub supravegherea poliţiei. În pofida controversei iscate, universitatea atrage o mulţime de învăţăcei. Unul dintre ei este Christie, care, în urmă cu câţiva ani, se lupta cu o depresie foarte gravă.

Femeia spune că a reuşit să-şi depăşească starea cu ajutorul canabisului şi vrea să înveţe mai multe despre această plantă. În plus, profesorii spun că drogul poate fi folosit cu succes ca analgezic, la bolnavii de cancer sau chiar SIDA. Localnicii au poreclit universitatea “Oaksterdam” din cauza regulilor foarte permisive în privinţa drogurilor existente în Olanda.

Niciun comentariu: