Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 23 iunie 2008

Samsung prezinta Soul b si L700

Samsung Electronics a anuntat lansarea a doua noi telefoane mobile candy bar, premium: Soul b si L700, care imbina cu succes stilul si functii deosebite ce tin de tehnologia de top.

samsung-soul-b-01-.jpg

Samsung Soul b

Urmas al lui Soul, Samsung Soul b reia spiritul Ultra intr-o noua forma. Formele sale slim, invelisul metalic al carui design urmeaza modelul primului telefon Samsung Soul si gama in 5 culori (Soul Grey, Platinum Silver, Metallic Black, Soul Pink, Amethyst Violet si Rosu) vor satisface cele mai exigente cerinte ale consumatorilor cu stil si atitudine.
Farmecul lui Soul b nu se regaseste doar la suprafata, acesta fiind dotat cu o serie de functii si caracteristici de top. Camera de 3 MP cu Power LED, un office document viewer, browser-ul full speed pentru acces la internet si functia Bluetooth asigura confortul si conectivitatea maxima pentru utilizator. Mai mult, music playerul, video editor-ul si recorder-ul, radio FM (RDS) si memoria interna de 1 GB fac din Soul b, instrumentul perfect pentru entertainment, oriunde si oricand.

samsung-l700-01.jpgSamsung L700

700 este un alt model Samsung, cu un design exclusivist, ce asigura confort si functionalitate optima pentru utilizator. De asemenea, tastatura sa ergonomica faciliteaza utilizarea telefonului, in timp ce ecranul generos de 2.1” este perfect pentru o experienta multimedia completa.

Ca si in cazul lui Soul b, Samsung L700 incorporeaza caracteristici avansate. Prevazut cu 3G (WEDGE), L700 asigura posibilitatea efectuarii conversatiilor video si obtinerea unui acces media rapid. De asemenea, Samsung L700 este dotat cu functii precum camera de 2MP cu flash LED, office document viewer, browser full speed pentru accesarea internetului si Bluetooth.

Disponibilitate

Samsung Soul b este disponibil pe piata din Germania inca de la inceputul lui iunie, urmand sa fie disponibil si pentru majoritatea pietelor din restul Europei, Africa, Asia si America de Sud. Samsung L700 va fi lansat in iulie in Europa de Est si mai apoi in restul Europei, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Vest si Asia de Sud-Est.

Niciun comentariu: