Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

miercuri, 23 iulie 2008

Nunta mare! Incendiara Magda Gomes devine printesa

Nunta mare! Incendiara Magda Gomes devine printesa 22 Iulie 2008, Antena3

Daca v-a dezamagit ce s-a intamplat cu Moni, Cenusareasa noastra mioritica, al carei nas a pornit spre cer dupa nunta, ei bine, nu trebuie sa fiti tristi. Visul exista, doar ca uneori se opreste la cei care poate nu il merita. si, la urma urmei, Iri este numai un print al banilor. Basmul remodelat pe Dambovita se pastreaza insa in forma lui originala pe alte meleaguri. Marturie sta superbul model brazilian Magda Gomes.

Poate nu este la fel de cunoscuta ca Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio sau Adriana Lima, dar nu poate nega ca este o fiinta norocoasa. Frumoasa care a cunoscut celebritatea in Italia se pregateste de nunta. Spera ea, pana la sfarsitul verii va imbraca rochia de mireasa, devenind nici mai mult, nici mai putin decat printesa veritabila. Pentru ca alesul ei este printul austriac Heinrich Hanau von Schaumburg.

Cei doi isi petrec vara in tara natala a viitorului mire. 'Mi-am luat doua luni de vacanta. Aici este o zona unica, exista si un lac cu aceeasi apa cristalina ca in Sardinia', a povestit frumoasa. Care a dezvaluit ca nunta poate ar fi avut loc deja, dar inca sunt probleme cu documentele. 'Nu este usor pentru o brazilianca sa faca rost atat de repede de toate actele cerute in Europa. Dar voi merge la altar inainte de sfarsitul lunii august. Ne vom casatori aici, in castelul lui Heinrich. Nu va fi o ceremonie exagerat de mare, numai familiile noastre si prietenii, Cel mult 150 de invitati', spune Magda.

Nunta va avea loc dimineata. intai se vor limita la cununia civila, iar ceremonia religioasa va fi abia peste sase saptamani. Cat despre rochie, brazilianca nu se va imbraca in alb, ci va alege o tinuta eleganta, de culoarea sampaniei.

Si iata cum Cenusareasa devine realitate. Chiar daca a pozat nud pentru niste calendare. La urma urmei, este chiar la moda. Daca actuala prima doamna a Frantei nu si-ar fi expus farmecele, oare ar mai fi devenit sotie de presedinte? Doar ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place. Iar Magda Gomes este nu doar frumoasa, ci de-a dreptul incendiara…

Niciun comentariu: