Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

miercuri, 23 iulie 2008

Pantofii ajustabili in inaltime,alternativa femeilor viitorului

Pantofii ajustabili in inaltime,alternativa femeilor viitorului 23 Iulie 2008, Antena3

Gata cu cosmarul provocat de tocurile inalte. Femeile vor putea sa ramana la fel de atragatoare fara a mai face compromisuri, pentru ca au aparut pantofii care pot fi ajustati in inaltime. Deocamdata in stadiul de proiet, G2S (Goodie 2 Shoes) dispun de un sistem care combina magneti foarte puternici si o balama ascunsa privirii, si ii transforma din pantofii inalti si sexy in cei comozi. Astfel, incaltarile pot ajunge de la 9 la 4 centimetri in inaltime, potrivit Yanko Design .

Natalie Cosette Thorne, cea care a conceput pantofii high-tech, a avut in vedere si alte aspecte precum... plictiseala de a purta acelasi lucru zilnic. Astfel, designul pantofilor poate fi si el schimbat cu ajutorul unor bucati din plastic cu diferite culori, modele si stiluri.

Nu se stie daca acest concept va fi produs si in serie. Parerile sunt impartite pe site-ul Yanko Design , unele dintre comentatoare apreciind ca sunt 'groaznici' sau 'pentru tocilari, singurii care ar purta asa ceva'.

Insa chiar acest design 'de tocilari' poate fi atragator, potrivit opiniei unei alte comentatoare, care se considera 'o mica tocilara'. 'S-ar potrivi de minune cu computerul meu', a precizat user-ul Clairette.

Sursa: Antena3

Niciun comentariu: