Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

marți, 22 iulie 2008

Pastilele din piele de magar, bune pentru apetitul sexual al femeilor

Pastilele din piele de magar, bune pentru apetitul sexual al femeilor 22 Iulie 2008, Antena3

Stiinta si medicina avanseaza neincetat, iar zilnic apar noi retete care revolutioneaza intreaga lume. Iar daca pana acum animalele erau folosite pentru testarea medicamentelor, se pare ca acum ele pot fi utilizate si pentru crearea lor.

Mai nou, s-a dovedit ca pastilele facute din pielea de magar maresc apetitul sexual al femeilor. Cotidianul 'Northern Territory' din Australia a dezvaluit faptul ca o companie farmaceutica din Hong Kong cauta anual un milion de piei de magari, pentru a face medicamente traditionale.

Pana acum, aceasta companie isi aduceau materia prima din America de Sud, dar mai nou si-a indreptat atentia catre Australia. John Fleming, stabilit in Sydney, vrea sa exporte magari salbatici din Northern Territory. 'Aparent, ei vor pieile pentru un medicament traditional', a declarat acesta.

Tamaduitorii extrag din pielea magarului o substanta numita Ejiao. Acest extract este folosit pentru pastilele Nu Bao, ce sunt facute special pentru femei, pentru a le revitaliza viata sexuala si le ajuta in perioada menstruatiei, calmandu-le durerile.

'Se pare ca sunt pe urmele acestor animale. si se spune ca sunt atat de multi magari salbatici in Northern Territory, incat oamenii ii impusca pentru distractie', a declarat Fleming.

In acea zona din australia traiesc aproximativ 300.000 de magari salbatici. Asa ca aceasta companie nu se mai poate plange, si nici femeile care folosesc aceste pastile. Se anunta o productie bogata...

Sursa: Antena3

Niciun comentariu: