Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

marți, 22 iulie 2008

A invins cancerul? Patrick Swayze: Sunt un miracol

A invins cancerul? Patrick Swayze: Sunt un miracol 22 Iulie 2008, Antena3

Adeseori, dorinta de a trai invinge chiar si moartea. A demonstrat-o actorul Patrick Swayze, in varsta 55 de ani. Desi a fost diagnosticat in luna ianuarie ca suferind de cancer pancreatic in ultima faza, iar doctorii nu i-au acordat mai mult de cinci saptamani de viata, starul a invins nu doar medicina, dar se pare ca si boala.

Vedeta din filmul 'Ghost' a depasit cu mult perioada limita cu ajutorul chimioterapiei si a unei forme revolutionare de radioterapie. Metoda a dat rezultate, desi cancerul se raspandise la celelalte organe, scazand astfel si mai mult sansele de supravietuire. Luna trecuta, Swayze declara ca nu se da batut si ca va continua sa lupte pana la sfarsit. 'Tratamentul functioneaza si castig batalia', declara actorul.

In prezent, starul de la Hollywood arata mai puternic, dupa cum au remarcat si fotografii care il asteptau ieri in aeroportul din Los Angeles. 'Sunt un miracol', le-a spus el fotografilor.

Iar daca vedeta din 'Dirty Dancing' a fentat moartea, sa speram ca a reusit si sa o invinga. Deocamdata, este pe drumul cel bun in lupta lui pentru viata.

Sursa: Antena3

Niciun comentariu: