Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

joi, 24 iulie 2008

Pilotul lui Apollo 14: Extraterestrii au intrat in contact cu noi, dar acest lucru e tinut secret de peste 60 de ani!

Pilotul lui Apollo 14: Extraterestrii au intrat in contact cu noi, dar acest lucru e tinut secret de peste 60 de ani! 24 Iulie 2008, Ziua

Extraterestrii au intrat in contact cu oamenii, in cateva randuri, insa oficialii americani au tinut acest aspect secret mai bine de 60 de ani! Uluitoarele afirmatii apartin astronautului Edgar Mitchell, membru al echipajului Apollo 14, si cel de-al saselea om care a pus piciorul pe Luna. Potrivit 'Daily Mail', Mitchell sustine ca are informatii certe conform carora mai multe navete zburatoare ar fi ajuns pe Pamant, in perioada cat el a facut parte din echipa NASA, insa ca, de fiecare data, oficialii guvernamentali au cerut discretie totala asupra subiectului.

Astronautul, astazi in varsta de 77 de ani, a declarat, intr-un interviu difuzat la un post de radio american, ca surse din cadrul NASA, care au intrat in contact cu extraterestrii, i-ar fi descris pe acestia din urma drept 'creaturi mici ce pareau ciudate'. Mai mult, potretul obisnuit al extraterestrilor - creaturi minione cu capul mare si ochii proeminenti - ar corespunde perfect realitatii. Aceleasi surse ar fi descris echipamentul de pe navele extraterestrilor drept extrem de sofisticat, cu mult mai evoluat decat cel al americanilor, si ca, 'daca ar fi vrut sa faca omenirii vreun rau, am fi fost cu totii istorie'.

Astronautul Edgar Mitchell, alaturi de comandantul Apollo 14, Alan Shepard, au stabilit un record pentru cea mai lunga plimbare pe luna, evaluata la 9 ore si 17 minute. 'S-a intamplat sa am sansa sa aflu aceste informatii ca pe pamant au ajuns extraterestrii, si ca fenomenul UFO (Unidentified Flying Object-n.r.) este cat se poate de real', afirma Mitchell, citat de 'Daily Mail'. 'Toate aceste aspecte au fost tinute secret de guvernele care s-au tot schimbat, in ultimele sase decenii', mai spune astronautul, doctor in inginerie aeronautica.

Mitchell e convins ca problema vizitelor extraterestrilor pe Pamant va incepe, cat de curand, sa fie investigata cu seriozitate. 'Aceasta poveste incepe sa iasa la iveala. Cred ca ne indreptam catre aflarea adevarului pe aceasta tema si ca o serie de organizatii de profil vor reusi sa miste lucrurile in aceasta directie', spune astronautul de pe Apollo14. Cat priveste o prima reactie din partea NASA, aceasta a fost una de negare a adevarului unor astfel de zvonuri.

'NASA nu se ocupa cu urmarirea si identificarea farfuriilor zburatoare. NASA nu este implicata in nici o actiune de ascundere a unor informatii cu privire la existenta extraterestilor. Dr. Mitchell este un american de valoare, insa nu ii impartasim opiniile in aceasta privinta', a comentat un purtator de cuvant al Agentiei Spatiale americane, citat de 'Daily Mail'.

Sursa: Ziua

Niciun comentariu: