Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 29 august 2008

Indepartarea tatuajelor se poate face acum cu ajutorul unei creme

29 August 2008, Antena3
Indepartarea tatuajelor se poate face acum cu ajutorul unei creme


In trecut, posesorii de tatuaje care se plictiseau de model sau aveau alte motive de a renunta la acestea trebuiau sa scoata din buzunar sume mari de bani pentru tratamente cu laser. Procedura nu era doar costisitoare, ci si dureroasa.

Tratamentele cosmetice de ultima ora includ proceduri de indepartare a tatuajelor cu ajutorul unei creme. Aceasta este injectata in piele si in cele din urma forteaza aducerea la suprafata a tusului si eliminarea acestuia. Pielea este totusi afectata de procedura, tatuajul injectat cu crema generand aparitia unei coji deasupra ranii, insa specialistii clinicii Oxford Skin sustin ca odata cu pierderea acestei coji se indeparteaza si tatuajul.

Procedura a fost prima oara folosita in Statele Unite cu o rata mai mare de succes deoarece este mai putin costisitoare, mai putin dureroasa si riscurile aparitiei unor cicatrice sunt mult mai reduse.

Argumentand procedura, doctorul Stuart Harrison, directorul clinicii Oxford Skin a declarat pentru SkyNews: 'Este un procedeu care lucreaza folosindu-se de metodele naturale ale organismului. Tatuajele raman in piele datorita faptului ca sunt protejate de un invelis care le apara de sistemul imunitar al organismului. Crema pe care o folosim face ca organismul sa identifice si sa localizeze cerneala, actionand pentru indepartarea ei si refacerea tesutului.'

Sursa: Antena3

Niciun comentariu: