Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 29 august 2008

40% dintre angajatii britanici de la birou au facut sex cu colegii

29 August 2008, Antena3
40% dintre angajatii britanici de la birou au facut sex cu colegii


Relatiile dintre angajati nu au fost niciodata incurajate. insa britanicii par sa se ghideze dupa principiul regulile sunt facute ca sa fie incalcate. Potrivit unui sondaj, aproape jumatate dintre angajatii de la birou au avut relatii intime cu colegii.

Studiul a fost realizat de o firma de recrutare a fortei de munca din Marea Britanie, 'Office Angels', pe un esantion de 1.200 de persoane. Astfel s-a aflat ca doua din cinci persoane au avut relatii sexuale cu colegii de la locul de munca.

Chiar daca a avut sau nu contacte cu un coleg, in medie, de-a lungul activitatii sale un angajat scrie 50.000 de liste cu indatoriri, primeste 320.000 de mail-uri si participa la 13 interviuri pentru un job. De asemene,a oamenii petrec 600 de ore privind la persoana pentru care au facut o pasiune.

'Ziua de munca poate deveni monotona saptamana dupa saptamana, dar e fascinant sa vezi cum viata omului obisnuit se ingroapa in munti de post-it-uri si de e-mail-uri. Sunt foarte multe aspecte ale unui job in prezent, asa ca sfatuiesc lumea sa profite si sa se intereseze de noi cariere.

Intrebati-va angajatorul de orice oportunitate sau noua responsabilitate pe care o puteti primi, pentru a va face munca mai interesanta. Diversitatea e calea', a declarat David Clubb, managerul firmei de recrutare.

Rezultatul sondajului ar putea explica si de ce lumea isi doreste o munca de birou. Aparent, nu doar pentru a scapa de munca fizica, cum se credea inainte...


Sursa: Antena3

Niciun comentariu: