Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 1 august 2008

Noua Mazda3 debuteaza in noiembrie la Los Angeles

Noua Mazda3 debuteaza in noiembrie la Los Angeles 01 August 2008, AutoMarket

Noua generatie a hatchback-ului de succes Mazda3 va debuta in luna noiembrie la Salonul de la Los Angeles.

Mazda se afla intr-o permanenta reinnoire a gamei. Dupa noile Mazda6 si Mazda2, constructorul japonez pregateste o noua premiera anul acesta. Este vorba despre noua generatie a hatchback-ului Mazda3, asteptata sa debuteze oficial in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie a acestui an.

Potrivit unor surse neoficiale din interiorul constructorului asiatic, in cadrul salonului american Mazda3 va debuta doar in varianta sedan. Cei care isi doresc insa hatchback-ul cu cinci usi vor fi nevoiti sa astepte Salonul Auto de la Bologna, din luna decembrie, care va avea loc in Italia.

2009 va debuta in forta pentru Mazda, noua generatie 3 urmand sa fie comercializata in Europa, Japonia si Statele Unite din primavara.

Asa cum probabil toata presa se asteapta, noua Mazda3 va imprumuta liniile de design de la actualele Mazda2 si Mazda6 ceea ce va duce cu siguranta la un aspect mult mai sportiv si la o priza mai mare la public. Spre deosebire de actuala generatie, noua Mazda3 va fi cu cateva kilograme mai usoara dar va creste in dimensiuni cu cativa centimetri.

Sursa: AutoMarket

Niciun comentariu: