Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 15 august 2008

A plecat în lume cu măgarul Gina şi doi cocoşi

Timişoara - Un belgian cu simţul aventurii extrem de dezvoltat bate Europa în lung şi în lat de mai bine de 3 ani. Sama, căci acesta este numele lui, a sosit în urmă cu câteva zile în Timişoara, cu măgarul încărcat şi cu doi cocoşi în desagă, în drum spre Istanbul. |
A plecat în lume cu măgarul Gina şi doi cocoşi

A plecat de lângă Genova, în aprilie 2005 şi a ajuns în Ungaria în urmă cu doi ani, în apropiere de Balaton. Acolo a poposit mai mult de un an, după care a luat-o la pas către România.

Obişnuit cu condiţiile grele, a iernat în Alpi în Austria, după cum povesteşte, omul a fost surprins că nu găseşte loc de cazare. A intrat în România pe la Vama Cenad în urmă cu o săptămână şi a ajuns la Şandra unde a încercat să se cazeze la o pensiune. Pentru că a fost refuzat, a decis să îşi întindă cortul în parcul din comună. Nici aici nu a zăbovit mult, pentru că a fost gonit de alţi poliţişti la nici 2 zile de la instalare.

Şi-

a împachetat toate bunurile, o lampă, un radio şi cei doi cocoşi şi a pornit-o spre Timişoara. Acum umblă pe străzi în căutare de loc de cazare. Sama este totuşi recunoscător că a fost primit în case de sătenii din Lovrin, Cenad şi chiar de niste rromi din Sânicolau Mare. Tocmai din acest motiv doreşte să înveţe limba română, pentru că, zice el, va poposi ceva vreme pe la noi.

Niciun comentariu: