Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 18 august 2008

Printesa de la Beijing: Sandra Izbasa, aur la sol!

Printesa de la Beijing: Sandra Izbasa, aur la sol! 18 August 2008, Antena3

Sandra Izbasa a devenit duminica printesa Beijingului! Gimnasta noastra a dat o palma tuturor contestatarilor si carcotasilor, reusind sa cucereasca medalia de aur in finala probei de sol, dupa o evolutie de-a dreptul senzationala.

Senzational, fantastic, de vis! Cuvintele sunt de prisos! Sandra Izbasa a fost pur si simplu divina! Romanca a pastrat aurul olimpic la sol in Romania, continuand performanta fantastica realizata de Catalina Ponor, la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004.

Ce-i drept, romanca a avut un culoar favorabil, fiind repartizata ultima in concurs. Prima a intrat Shawn Johnson, americanca fiind notata cu 15.500 puncte. Punctaj ce a ramas primul si dupa urmatoarele exercitii.

Emotiile au crescut odata cu intrarea pe covor a lu FeiZu Cheng. Din pacate pentru ea, chinezoaica - marea favorita a acestei probe - a ratat o pirueta si apoi penultima diagonala, fiind notata cu 14.550. Apoi a venit randul Nastiei Liukin. Americanca nascuta la Moscova nu a gresit, dar nici nu a excelat, primind 15.425. Urma insa Sandra...

Cu gratie si exactitate, romanca a executat perfect primele doua diagonale si pirueta. Ultimele trei linii acrobatice au fost si ele fara greseala, finalul fiind o diagonala senzationala, care ne-a adus aminte tuturor de Nadia. Urmarea - 15.650 si Sandra devine campioana olimpica!

Sursa: Antena3

Niciun comentariu: