Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 18 august 2008

Dubai. Un britanic va sta sase luni la inchisoare, pentru ca facea poze sub fustele femeilor

Dubai. Un britanic va sta sase luni la inchisoare, pentru ca facea poze sub fustele femeilor 18 August 2008, Antena3

Dupa ce doi indragostiti au fost arestati pentru indecenta in public, un alt britanic a calcat pe bec in Dubai. Roger Vince, in varsta de 28 de ani, va petrece sase luni intr-o inchisoare din Dubai pentru ca facea fotografii cu telefonul mobil sub fustele femeilor, intr-un centru comercial. Daily Mail informeaza ca barbatul isi montase telefonul mobil pe partea din fata a unui carucior de cumparaturi si urmarea femei cu fuste scurte prin magazin.

Vince, un electrician din nordul Londrei, a fost retinut cand mai multe femei din magazin s-au plans agentilor de paza, in iulie. El a aparut prima oara in fata instantei pe 4 august si a fost eliberat pe cautiune, dar a trebuit sa predea pasaportul autoritatilor, pentru a nu putea parasi Emiratele Arabe Unite.

Ultima audiere a britanicului a avut loc marti, cand judecatorul a vazut imaginile cu doua femei surprinse de Vince pe telefonul mobil. Barbatul a pledat vinovat in fata acuzatiilor de hartuire sexuala si a fost condamnat la sase luni de inchisoare, urmand ca dupa ce isi ispaseste pedeapsa sa fie deportat.

Sursa: Antena3

Niciun comentariu: