Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 8 august 2008

Un brazilian a facut sex cu 400 de vaci

Un brazilian a facut sex cu 400 de vaci 08 August 2008, Ziua

Un brazilian in varsta de 53 de ani a fost arestat de politie, pentru ca a facut sex cu nici mai mult nici mai putin de 400 de vaci, anunta 'The Sun'. Getulino Ferreira Paraizo a declarat politistilor ca a fost victima unor violente sexuale in adolescenta si ca acest lucru il impiedica in prezent sa mai poata intretine relatii sexuale cu femei. Barbatul a mai spus ca vacile sunt singurele fiinte care il mai excita si ca au fost momente in care s-a simtit atras si de cai.

Brazilianul a fost arestat si, cel mai probabil, va primi cinci ani de inchisoare pentru daunele provocate fermierilor, dar si pentru torturarea animalelor, pe unele dintre ele chiar omorandu-le.

Totodata, zoofilul va beneficia si de sedinte la psiholog. Anchetatorii au declarat ca, pentru satisfactie maxima, barbatul tortura bietele animale scotandu-le ochii si apoi omorandu-le cu sange rece. Dupa consumarea violului si uciderea 'victimei', zoofilul lasa la locul faptei ambalajul prajiturii preferate.

Getulino Ferreira Paraizo a povestit ca alegea doar cele mai linistite animale inainte de a face sex cu ele. Barbatul a recunoscut in fata ziaristilor ca nu poate face sex cu femei din cauza ca a fost abuzat sexual cand era adolescent.

'Am incercat o data, dar nu am putut s-o fac. Ma simt in stare doar cu o vaca sau un cal, a afirmat zoofilul, care a adaugat ca vrea sa inceteze aceasta 'porcarie' si ca doreste tratament. Seful politiei Alvaro Cassio dos Santos a spus ca Paraizo a ucis in jur de 400 de vaci in ultimii 4 ani. 'La inceput am crezut ca face parte dintr-un ritual de magie neagra, insa nici carnea, nici pielea nu au fost luate', a adaugat politistul.

Sursa: Ziua

Niciun comentariu: