Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 8 august 2008

COOLPIX P6000 - Primul aparat foto Nikon cu GPS integrat

COOLPIX P6000 - Primul aparat foto Nikon cu GPS integrat 08 August 2008, Realitatea

Nikon a lansat ieri modelul COOLPIX P6000, din seria COOLPIX Performance. Primul aparat foto Nikon cu GPS integrat. Calitatea fotografiilor este garantata de cei 13,5 megapixeli efectivi, obiectiv NIKKOR cu unghi larg si zoom de 4x ce include 2 elemente de sticla ED si sistemul de procesare a imaginii Nikon EXPEED.

Obiectivul cu reducerea vibratiilor (VR) prin deplasare a obiectivului de performanta inalta permite realizarea fotografiilor clare cu incetosare minima, ofera echivalentul de fotografiere mai rapida cu trei niveluri. COOLPIX P6000 dispune de 15 moduri scena, inclusiv moduri dificile de fotografiere cum ar fi plaja/zapada, apus, amurg/zori de zi precum si spectacole de artificii.

Sunt disponibile sase optiuni de culoare pentru efecte speciale similare folosirii unui filtru. Functia imbunatatita AF prioritate chip recunoaste pana la 12 fete atat pentru portrete cat si pentru imagini de grup clare, chiar si atunci cand fetele sunt subexpuse in conditii cu fundal luminos sau supraexpuse in conditii de iluminare puternica.

COOLPIX P6000 este livrat impreuna cu o curea, acumulator reincarcabil si adaptor CA, cabluri USB si audio/video, pachet software COOLPIX si stocare gratuita de 2GB pe situl Nikon 'my Picturetown'.

Sursa: Realitatea

Niciun comentariu: