Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

miercuri, 24 septembrie 2008

Ca-n Ferma animalelor! Un porc isi tine stapana ostatica

Ca-n Ferma animalelor! Un porc isi tine stapana ostatica 24 Septembrie 2008, Antena3

Cine nu isi aminteste desenul animat 'Ferma animalelor', inspirat din romanul omonim al lui George Orwell? Nimeni nu si-a inchipuit insa ca la un moment dat un animal va prelua controlul si in realitate. Ei bine, acest lucru s-a intamplat in Australia. Bruce, un porc urias, isi tine ostatica stapana.

Caroline Hayes, in varsta de 63 de ani, a marturisit ca animalul o agreseaza si chiar a intrat peste ea in dormitor. 'Este un exemplar frumos, dar mare si foarte agresiv. Este foarte irascibil, impinge usa camerei mele, eu incerc sa ma opun, dar reuseste sa intre, astfel ca trebuie sa ma lupt cu el sa-l pot scoate afara', a declarat femeia.

Caroline recunoaste tototdata ca uneori nu poate iesi din casa, situata la o ferma din New South Wales, ca sa se duca la toaleta, care se afla in curte, pentru ca nu o lasa animalul.

Nazdravanul porc a reusit sa scape si de politistii care incercau sa il captureze. 'Oamenii legii au venit ieri cu o cusca de caini, dar porcul este asa mare, incat este ca si cum ai incerca sa introduci un elefant intr-un cotet. Au incercat ceva vreme, dar nu au reusit. A intrat pe jumatate in cusca, dar a reusit sa scape, refugiindu-se in helesteu, unde se simte cel mai bine', a mai spus proprietara animalului.

Fortele de ordine au mai incercat de doua ori sa il prinda pe Bruce, fara succes insa. Mai ales ca stapana lui, mare iubitoare de animale si vegetariana, nu a vrut sa fie folosita o capcana. Asa se face ca, in micuta ferma din New South Wales, porcul este cel care face legea.

Sursa: Antena3

Niciun comentariu: