Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 1 septembrie 2008

La 11 luni, are 28,5 kilograme

La 11 luni, are 28,5 kilograme 01 Septembrie 2008, Click!

Mama baiatului, Milena Orosco de Agudelo, spune ca fiul ei a inceput sa creasca anormal la varsta de doua luni. De atunci, kilogramele s-au depus pe el vazand cu ochii si organismul i s-a dezvoltat intr-un ritm alert.

Acum, la 11 luni, bebelusul are dimensiunile unui copil de scoala - aproximativ 28 de kg si jumatate. El e mai voluminos decat fratele sau, care are 7 ani, iar mama lui spune ca abia poate sa-l tina in brate.

In mod normal, un copil de 11 luni trebuie sa cantareasca aproximativ 6,3 kg. Femeia si-a dus odrasla la mai multi medici, ca sa afle ce-i in neregula. Pana acum, insa, nici un specialist nu a reusit sa descopere misterul. 'Dupa examinari, doctorii mi-au spus ca fiul meu are oasele si dimensiunile unui copil de 8 ani. Nimeni nu mi-a zis insa de ce', a declarat Milena Orosco.

Doctorii spitalului pediatric din Barranquilla, unde a fost consultat bebelusul urias, spun ca pacientul trebuie sa mai fie supus unor teste. Expertii spera sa afle astfel daca baiatul e doar obez sau sufera de o dereglare a glandei tiroide. Pana atunci, mama copilului se plange ca nu are cu ce sa-l imbrace. Hainele ramase de la fratele lui mai in varsta nu-l incap, iar bebelusul sta toata ziua in scutece de dimensiuni foarte mari, create pentru adulti.

Sursa: Click!

Niciun comentariu: