Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

miercuri, 10 septembrie 2008

Sony Ericsson a lansat telefonul G705

Sony Ericsson a lansat telefonul G705 10 Septembrie 2008, Chip

Aparatul dispune de un ecran de 2,4 inci, acces Google, conectivitate prin Wi-Fi si optiune de verificare a e-mail-ului cu ajutorul Exchange ActiveSync.

G705 ofera conectivitate de tip turbo 3G (HSDPA) si browser HTML. Navigarea pe internet este simplificata de tasta rapida cu acces la Google precum si de ecranul cu optiunea de rotire automata pentru modul landscape.

'G705 este alegerea ideala pentru cei care au nevoie de putin ajutor pentru a-si organiza calendarul. Browser-ul HTML, suportul pentru e-mail si conectivitatea 3G reprezinta atributii utile pentru cei care doresc sa fie permanent conectati la evenimentele zilnice' a declarat Catherine Chery, Global Product Manager Sony Ericsson.

G705 ofera optiunea de accesare a feed-urilor RSS direct din interfata. Aparatul dispune de o camera de 3.2 MP si de un card extern de 1 Gb. Modelul este dotat cu GPS, Wayfinder si acces la Google Maps.

Versiunea Sony Ericsson G705u este prima cu acces la tehnologie UMA (Unlicensed Mobile Acces), care permite trecerea de la reteaua mobila la retele locale cu ajutorul GSM/Wi-Fi. Noul aparat va fi distribuit in exclusivitate in reteaua Orange.

Noul G705 va fi primul telefon compatibil YouTube de la Sony Ericsson, care a anuntat semnarea parteneriatului cu Google, conform caruia serviciul YouTube va fi integrat in viitoarele modele realizate de companie. Aceasta va permite descarcarea si incarcarea de fisiere video direct de pe telefonul mobil.

Sursa: Chip

Niciun comentariu: