Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 8 septembrie 2008

Ovidiu Tender cumpara FC Timisoara de la “victima” Iancu

Cotidianul a anuntat la 12:25 faptul ca Ovidiu Tender cumpara FC Timisoara de la Iancu, astfel incat lucrurile se vor clarifica in mintile romanilor ca prin vis. Pentru ca, iata cum se face o tranzactie care in alte conditii ar fi fost imposibila, si se demonstreaza ca echipa de pe Bega nu a fost mereu decat o "marfa" in mainile unor investitori care au un trecut comun : au avut mari probleme cu Justitia si chiar au fost inchisi pentru asta !
Tranzacţia urmează să se definitiveze luni seară, Tender dorind şi un parteneriat de lungă durată cu autorităţile locale.
Revoluţie de catifea la Timişoara. Aşa cum a anunţat, Marian Iancu se va retrage cu mult zgomot de la clubul bănăţean, dar nu va rămâne departe de fotbal, pentru că va ceda controlul partenerului său de afaceri, Ovidiu Tender. "Poli Timişoara este un interes naţional local. Ca bănăţean nu pot rămâne indiferent la soarta echipei de fotbal. Voi purta discuţii cu factorii locali şi dacă nevoia o impune mă bag să preiau echipa de fotbal Poli Timişoara", susţine omul de afaceri Ovidiu Tender.

Acesta nu neagă faptul că a purtat discuţii cu Marian Iancu, pentru a prelua echipa de fotbal, dar doreşte să cunoască şi modul în care Consiliul Judeţean, respectiv Consiliul Local se vor implica în ajutorarea echipei.

"Nu am discutat cu Marian Iancu preţul de vânzare al echipei de fotbal, dar voi da atât cât este necesar. Eu doresc ca Poli Timişoara să rămână o echipă de top în campionat şi nu una de pluton. De aceea aş dori să stabilesc împreună cu factorii locali o strategie de dezvoltare a echipei de fotbal pe termen lung", a mai precizat Tender.

Niciun comentariu: