Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 24 noiembrie 2008

Capacitate de stocare de 64GB, cu USB DataTraveler

Capacitate de stocare de 64GB, cu USB DataTraveler Chip | 21 Noiembrie 2008

Kingston Technology a lansat dispozitivul de stocare USB, cu o capacitate de 64GB, DataTraveler 150 (DT150). DT150 ofera cea mai mare capacitate de stocare din intreaga serie de unitati Flash USB DataTraveler.

Utilizatorii au la dispozitie suficient spatiu pentru a-si asigura informatiile importante stocate pe hard disc sau pentru a transporta colectii intregi de muzica, fotografii, documente sau chiar filme in formate de inalta definitie.

'Noul DataTraveler 150 de 64 de GB duce limitele capacitatilor de stocare ale unitatilor compacte la urmatorul nivel. Odata cu cresterea dimensiunilor fisierelor media, precum fotografiile sau melodiile, si nevoia de unitati de stocare compacte de capacitati mari va continua sa creasca. Unitatea DT150 se adreseaza tocmai acestor nevoi de astazi.', a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe.

Unitatea de memorie este compatibila cu sistemele de operare Windows Vista (cu exceptia Windows ReadyBoost), XP (SP1 si SP2), Windows 2000 (SP4), Mac OS X 10.3 si versiuni mai recente si Linux 2.6 sau mai recent. O parte din capacitate este folosita pentru formatare sau alte functii si, astfel, nu poate fi folosita pentru stocarea de date. Produsul benficiaza de o garantie de cinci ani, pretul estimativ fiind de 480 de lei, in vreme ce versiunea de 32GB va avea un pret estimativ de 260 de lei.

Niciun comentariu: