Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 24 noiembrie 2008

Facultatea de dans la bara, cea mai ravnita din China!

Facultatea de dans la bara, cea mai ravnita din China! Click! | 24 Noiembrie 2008

Tinerele chinezoaice, absolvente de liceu, au luat cu asalt scolile unde invata si sa se relaxeze

scoala de dans la bara din localitatea chineza Shenyang este una dintre cele mai ravnite de absolventele de liceu din intreaga China, informeaza agentia 'Xinhua'. si nu este de mirare, avand in vedere popularitatea de care se bucura acest sport, care a reusit sa faca din ce in ce mai multi adepti si ca gimnastica de relaxare.

Nu numai tinerele dornice de o cariera in domeniu sunt atrase de oferta Facultatii de dans la bara din Shenyang, ci si femeile de peste 30 de ani. 'Dansul la bara e in primul rand o metoda de relaxare si in al doilea rand o profesie', a declarat pentru 'Xinhua', unul dintre profesori.

Din acest motiv, in ultimele 12 luni, peste o suta de scoli au fost deschise la nivel national.
Criteriile de admitere la scoala tin in primul rand de nivelul de pregatire si scolarizare. Astfel, nu pot aplica pentru admitere fetele care nu au absolvit liceul, care nu au obtinut note satisfacatoare la sport si cele care au probleme locomotorii.

'Dansul la bara este extrem de popular in China. Este posibil ca in curand sa inlocuiasca gimnastica de relaxare si chiar exercitiile de yoga', a mai adaugat profesorul. Cursurile dureaza doi ani si la capatul lor studentele primesc un atestat profesional.

In timpul facultatii, studentele dau examene si sustin probe practice eliminatorii. Ele pot opta si pentru modulul pedagogic, devenind ulterior profesoare de dans la bara.

Niciun comentariu: