Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

miercuri, 26 noiembrie 2008

Pix Multifunctional cu USB

Pix Multifunctional cu USB Chip | 26 Noiembrie 2008

Pix multifunctional cu reportofon: Daca tot traim intr-o epoca in care din ce in ce mai multe dispozitive reusesc sa incorporeze sau sa indeplineasca mai multe functii, decat cea de baza, acest device vine ca o surpriza placuta.

Pix multifunctional cu reportofon: Daca tot traim intr-o epoca in care din ce in ce mai multe dispozitive reusesc sa incorporeze sau sa indeplineasca mai multe functii, decat cea de baza, acest device vine ca o surpriza placuta. Ca rezultat, un gadget, care cu ceva timp in urma (si un pic modificat) ar fi fost demn de James Bond, acum este extrem de accesibil. Un pix, nu cu mult peste dimensiunea unui pix normal, cu port USB incorporat, reuseste sa ne atraga atentia. Cu functii precum MP3 player, recorder, sau receiver FM acest dispozitiv este ideal pentru orice tip de utilizator (si pentru cei care nu vor sa asculte si prefera sa inregistreze un curs sau o sedinta si pentru cei care prefera sa asculte muzica ca alternativa la un discurs).

Cu o memorie interna de doar 1 GB, cand spatiul de stocare s-a devalorizat foarte mult, s-ar putea sa nu fie suficient pentru multi dintre noi. Cu toate aceastea dispozitivul isi face bine treaba. Avem parte de o calitate a sunetului rezonabila, atat pe partea de redare a continutului in format MP3 cat si a materialului inregistrat cu aparatul in sine. Controlul se face cu ajutorul a 4 butoane ce sunt plasate accesibil in partea de sus a pixului. Fiecare din ele are 2 functii, apelabile prin apasarea mai lunga sau mai scurta a butonului. Utila este si functia de stick de memorie, fara nici un alt adaptor, puteti introduce 'o jumatate de pix' in portul USB al sistemului desktop pentru a copia cateva fisiere.

Concluzie: Un dispozitiv interesant, util, care chiar daca nu este foarte incapator reuseste sa-si faca loc in buzunar.

Niciun comentariu: