Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 24 noiembrie 2008

Vanghelie promite sa-i dea dintii jos din gura 'gunoiului' Becali

Vanghelie promite sa-i dea dintii jos din gura \'gunoiului\' Becali Evenimentul Zilei | 24 Noiembrie 2008

BATAIE PE SECTORUL 5. 'Invitati-ma cu el la orice emisiune si vin si-i dau jos dintii din gura', s-a dezlantuit sambata, intr-o conferinta de presa, liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, la adresa sefului PNG, Gigi Becali.

Vanghelie l-a acuzat pe Becali ca ar fi implicat, alaturi de 'PDL si de o formatiune ecologista', intr-un plan de fraudare a alegerilor. El a spus despre liderul PNG ca 'nu e om, este un gunoi'. Primarul sectorului 5 crede ca Becali este 'un om care si-a facut toata averea numai cu infractiuni'.

Caracterizarile nu s-au oprit aici: 'Un om care a pacalit babute si le-a luat terenurile pe drepturi litigioase si le-a stresat cu bodyguarzii lui'. Sau: 'Daca statul i-ar lua la verificat toate actele de pe terenurile lui, ati vedea ca toata averea lui este ca un castel de nisip'.

'Eu va promit ca il scot din politica, si Oana Mizil (contracandidatul PSD in colegiul in care candideaza si Becali - n.r.) va castiga cu 51% si atunci o sa faca ca (sic!) o pisicuta, nu ca o balena, cum face acum. Din aceasta clipa imi propun sa il scot din politica, pentru ca m-a scos din sarite', a concluzionat Vanghelie

Niciun comentariu: