Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 15 decembrie 2008

Cel bun mod de a incepe ziua este consumul de cereale

Cel bun mod de a incepe ziua este consumul de cereale
7plus | 12 Decembrie 2008

Un studiu realizat pe o perioada de zece ani arata ca persoanele care maninca cereale consuma, de asemenea, mai mult lapte decit in mod normal. In schimb, consuma mai putine laimente bogate in grasimi, carne, oua si bauturi indulcite. In timpul cercetarii au fost interogate 2379 de adolescente de catre Institutul National de Inima, Plamini si Singe din SUA si a mai rezultat, in mod natural, consumul de cereale merge 'mina-n mina' cu alte obiceiuri sanatoase, precum exercitiile fizice.

Cerealele reprezinta o sursa bogata in vitamine care au un efect pozitiv asupra corpului. conform descoperirilor, iubitorii de cereale consuma mai multe fibre si carbohidrati in timpul zilei si fac mai multe exercitii fizice. Pentru copii, mic-dejunul este asociat cu o nutritie sanatoasa, un index scazut al masei musculare si activitate fizica ridicata. Stilul de viata al amatorilor de cereale a fost comparat cu cel al persoanelor care prefera alt tip de mic-dejun.

Cerealele contin mai multe fibre, fier, acid folic si zinc si mai putine grasimi, sodiu, zahar si colesterol, comparativ cu alte mincaruri de dimineata. Cercetatorii au mai inregistrat si o activitate fizica ridicata in zilele in care s-au consumat cereale.

Niciun comentariu: