Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

marți, 9 iunie 2009

Ooops! Zavo, buze-n buze cu un barbat: E un sarut nevinovat!.. chiar asa de nevinovat sa fie? :)))))

Ooops! Zavo, buze-n buze cu un barbat: E un sarut nevinovat! Antena3 | Astazi

Nu exista zi in acest inceput de vara fara ca Oana Zavoranu sa nu faca ceva prin care sa atraga atentia tabloidelor. Daca, in privinta indelung mediatizatului scandal cu Moni Columbeanu, am putea spune ca sotia lui Iri si-a cerut-o, de aceasta data Querida si-a cam facut-o cu mana ei.

Si mai ales cu buzele! Totul s-a intamplat vineri seara, in centrul Capitalei. Mai precis, chiar in masina vedetei. Aflata la volan, bruneta a fost surprinsa de paparazzii cotidianului Libertatea purtand o discutie destul de aprinsa cu un barbat misterios, aflat pe bancheta din dreapta soferului. La un moment dat, pasagerul Queridei a dat sa iasa din autoturism, insa nu a fost lasat.

Pana aici, nimic iesit din comun. In focul disputei insa, Oana si-a luat invitatul in brate si l-a sarutat cu foc, pret de 15 secunde, daca nu si mai bine. in cele din urma, cei doi si-au luat ramas bun si sotia lui Pepe a demarat in tromba. Ajunsa acasa, a avut grija sa inlature orice urma lasata de misteriosul barbat pe bancheta - scame sau fire de par.

Oarecum previzibil, Querida nu a stat mult pe ganduri si, contactata, a recunoscut intreaga poveste, precizand si despre cine este vorba: 'Ma imbratisez cu multi barbati care-mi sunt prieteni. Cel din fotografiile voastre e un reporter de la 'Acces direct', care imi este tare drag. L-am lasat la metrou. E un prieten bun, iar pupicul nostru a fost ceva total nevinovat'. Poate ca da, insa, totusi, e ceva putred rau de tot in Danemarca...

Aceasa stire a fost preluata de pe Antena3.

Niciun comentariu: