Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

marți, 23 iunie 2009

Topul celor mai ciudate localuri: La restaurantul Alcatraz, clientilor li se pun catuse

Topul celor mai ciudate localuri: La restaurantul Alcatraz, clientilor li se pun catuse Antena3 | Astazi

Ce nu fac afaceristii, mai ales in aceasta perioada, pentru a atrage clientii. Dovada stau restaurantele deschise in intreaga lume.

De la localuri unde te intampina Ninja si pana la restaurantul... Alcatraz. Toate sunt cuprinse in topul celor mai ciudate localuri.

Clientii sunt invitati sa uite de aglomeratia marelui oras si sa intre in atmosfera misterioasa a luptatorilor Ninja.

'Primul restaurant Ninja a fost deschis in Japonia si, pentru ca a avut un succes atat de mare, un astfel de restaurant a fost deschis si la New York', sustine patronul unui astfel de restaurant.

Clientii spun ca prefera restaurantul atat pentru atmosfera, cat si pentru specialitatile delicioase. De altfel, ingredientele care se folosesc la mancare sunt aduse special din Japonia. La mare cautare este desertul, unul dintre cele mai populare fiind placinta bonzai.

Selectia angajatilor este minutioasa. De altfel, noii angajati fac cursuri speciale si invata totul despre Ninja, tocmai pentru a se incadra cat mai bine in atmosfera localului.

Din New York, la... Tokio, intr-un alt restaurant cel putin ciudat. Este vorba despre restaurantul Alcatraz, numit astfel dupa celebra inchisoare de maxima securitate.

Clientilor li se pun catuse la maini, inainte de a fi escortati la celulele lor. Cocktailurile servite sunt pe masura... Ele se numesc 'Injectie letala'.

Acestea nu sunt, insa, singurele restaurante ciudate din lume. Pe lista noastra se adauga restaurantul 'din aer', cu mesele asezate pe o platforma suspendata la 50 de metri inaltime. Restaurantul poate primi maximum 50 de clienti in acelasi timp si trei membri ai personalului.

Topul restaurantelor nu ar fi putut fi complet fara restaurantul din copac, o atractie care nu trebuie ratata de niciun turist care viziteaza Noua Zeelanda.

Aceasa stire a fost preluata de pe Antena3.

Niciun comentariu: