Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

luni, 9 noiembrie 2009

Cum iti refaci pielea degradata

Remediul. Si cei cu pielea sensibila pot apela cu incredere la acest tratament Microdermabraziunea este o procedura rapida, non-invaziva, care ajuta la revitalizarea pielii degradate in principal din cauza pigmentarii nedorite de la soare si a ridurilor de imbatranire. Este eficace in reducerea liniilor fine, a labei de gasca" din lateralul ochilor, a petelor " de varsta" si cicatricelor de acnee, netezirea vergeturilor.

Peelingul de 30 de minute


Este o procedura de exfoliere care elimina stratul superior degradat al pielii si promoveaza producerea de noi celule din straturile profunde si de colagen. Microdermabraziunea implica un peeling delicat al pielii, care este foarte eficace, realizand o diferenta clara in tonusul si textura pielii. Aceasta procedura dureaza aproximativ 20-30 de minute (uneori numita peeling de "pranz"), presupune un disconfort redus, o scurta perioada de recuperare, de aceea este ideala pentru: persoanele care nu isi pot permite timpul necesar vindecarii dupa aplicarea de substante chimice sau lasere, pacientii activi care nu doresc sa renunte la activitatile in aer liber sau sociale precum tenis, golf sau schi, persoanele cu piele sensibila la substantele chimice sau de make-up, pacientii tineri cu modificari cutanate precoce, care doresc o piele mai moale, mai neteda, dar in conditiile unor asteptari realiste.

Tratament nedureros


Aparatul cu care se realizeaza microdermabraziunea exfoliaza usor pielea prin pulverizarea pe suprafata ei a unui flux de microcristale emis de o piesa de mana, rezultand o abraziune blanda (lustruire) si prin aspiratia concomitenta a microcristalelor si a stratului de piele cornos, deteriorat, de la suprafata, ceea ce duce la descoperirea straturilor profunde, mai tinere, cu promovarea cresterii de noi celule si de colagen. Microdermabraziunea poate fi neplacuta, dar nu este in mod normal dureroasa, de aceea nu este necesara anestezia. Sesiunile de tratament si recuperarea dureaza putin timp, disconfortul este minim, activitatile normale pot fi reluate imediat.

Stralucire, dupa primul tratament


Pacientii se pot confrunta cu o usoara iritatie, senzatie de arsura solara sau de vant, ce dispar intr-o zi, doua, mai ales daca se foloseste un topic hidratant. Se recomanda utilizarea unui produs cu ecran solar total, evitarea expunerii directe la soare si aplicarii de tratamente suplimentare, inclusiv peeling chimic, exfoliatori, timp de 7 zile dupa microdermabraziune. Trebuie evitata, de asemenea, aplicarea fondului de ten pentru 24 de ore, desi machiajul pleoapelor si rujul pot fi aplicate imediat, in conditii de siguranta. Inca de la primul tratament pielea va avea o stralucire proaspata. Imbunatatirea continua pe intregul program de tratament, fiind necesare mai multe sedinte pentru a obtine rezultate maxime si a le intretine.

Metoda eficienta pentru toate tipurile de piele


Beneficiile sunt numeroase, iar riscurile sunt destul de putine. Sedinta se poate practica in cursul pauzei de masa, deoarece nu dureaza mai mult de o ora. Mai mult, aceasta procedura este eficienta pentru toate tipurile si culorile de piele, este sigura pentru pielea care este in mod normal sensibila la produse chimice si nicio anestezie nu este necesara.

Niciun comentariu: