Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

vineri, 13 noiembrie 2009

Locuintele date de Diaconescu drept premii la OTV, o mare teapa

Locuintele date de Diaconescu drept premii la OTV, o mare teapa Adevarul (Raluca Curteanu) | Astazi

16 dintre cei 33 de castigatori ai locuintelor puse la bataie de emisiunea de la OTV raman fara premiu. Castigatorii emisiunii de la OTV care nu au contract de proprietate vor fi dati afara in doua saptamani, daca omul de afaceri Ionut Negoita nu recupereaza doua milioane de euro pentru apartamentele livrate.

Lansata in luna iunie a acestui an, emisiunea '100% Adevarat' gazduita de OTV se lauda ca ofera, in fiecare duminica seara, prin tragere la sorti, apartamente de doua camere situate in blocuri din Popesti-Leordeni.

Producatoarea emisiunii, firma Videoprod Industries, cumpara aceste locuinte de la compania Domus Stil, patronata de fratii Ionut si Robert Negoita. Au fost livrate 33 de apartamente care si-au gasit si castigatori, insa nu au fost achitate decat 17 dintre ele.

'De doua luni am trimis notificare firmei care se ocupa cu realizarea emisiunii si nu am primit niciun raspuns. Mai mult, de doua saptamini, OTV-ul a inceput o campanie de denigrare a noastra. Duminica, ziua cand se dau premiile, ne lauda, iar in cursul saptamanii ne umplu de noroi', a declarat Ionut Negoita. Acesta a precizat ca, daca nu isi va recupera banii pana miercuri, va fi nevoit ca, dupa o saptamana, sa elibereze apartamentele.

Cei 16 castigatori fara premiu real au primit doar cheile de la apartamente si au semnat procesul-verbal de predare-primire, fara sa li se faca insa si acte pe casa.

Diaconescu s-a dat la fund

Reprezentantii firmei Videoprod Industries sunt de negasit. In actele de la Registrul Comertului apare doar numarul de telefon al avocatului care s-a ocupat de infiintarea firmei, dar care nu-si aminteste cine ar fi patronii.

Silviu Cocor (cel care semneaza, din partea Videoprod, procesul de predare-primire) spune ca este un simplu executant, iar in ceea ce-i priveste pe castigatori, acestia 'pot sa se mute in case, doar au cheia'.

Desi 'Adevarul' a incercat in repetate randuri sa-l contacteze pe directorul televiziunii, Dan Diaconescu, acesta n-a raspuns la telefon, la fel si directorul executiv al postului, Diana Voiculescu.

Purtatoarea de cuvant a lui Diaconescu a spus: 'Nu avem ce sa facem noi, nu platim noi apartamentele'. Directorul firmei Domus Stil, Ancuta Ionescu, a declarat ca e posibil sa se ofere o reducere de pret castigatorilor care vor sa achizitioneze apartamentele.

Abonament de 3,57 euro

Emisiunea '100% Adevarat' are loc in fiecare duminica, de la ora 20.00, si este prezentata de Ramona Badescu si de Pepe. In cadrul show-ului sunt oferite, prin tragere la sorti, apartamente si autoturisme.

Pentru a participa la concurs, doritorii trebuie sa trimita un sms, abonandu-se astfel la o revista virtuala. Pretul abonamentului este de 3,57 euro, respectiv 6 euro pentru romanii stabiliti in strainatate.

Campania se va incheia la 11 iulie 2010, iar reprezentantii Domus Stil au declarat ca vor continua sa furnizeze apartamente daca isi vor recupera datoria.

O timisoreanca a primit doar cheia

Georgica Anastasie din Timisoara a fost unul dintre 'castigatorii' editiei din 30 august. A fost declarata posesoarea unui apartament, a multumit in direct OTV-ului, a semnat procesul de primire, a luat cheia si atat.

'De atunci sun in fiecare saptamana la Bucuresti, ca sa intreb cand imi fac acte, pentru ca as vrea sa vand apartamentul. Mi se raspunde: sunteti urmatoarea pe lista. Bine ca nu am apucat sa ma mut in el, am cumparat doar becuri', povesteste Anastasie. Femeia, de profesie taximetrist, se gandeste sa actioneze in judecata firma care a facut-o proprietar inchipuit.

Aceasa stire a fost preluata de pe Adevarul.

Niciun comentariu: