Sorteaza doar ce te intereseaza:

Bancuri

Top of Page

miercuri, 2 decembrie 2009

Iris cântă „împreună pentru viaţă” la Timişoara

Formaţia Iris va susţine la Timişoara un concert umanitar, pentru a ajuta bolnavii internaţi la secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean. Banii strânşi de pe urma concertului vor fi folosiţi pentru a moderniza saloanele şi a achiziţiona aparatură specifică secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI).

Iris cântă „împreună pentru viaţă” la Timişoara

Cu cinci ani în urmă, la Timişoara avea loc primul concert cu titulatura „Împreună pentru viaţă”, susţinut de formaţia Cargo. Atunci s-au strâns în jur de 10.000 de euro, bani care au mai uşurat suferinţele bolnavilor de la Reanimare. Anul acesta, organizatorii speră să strângă şi mai mulţi bani, având în vedere că sunt susţinuţi şi de Fundaţia Vodafone.

„Se ştie prea puţin despre ceea ce se întâmplă în secţia ATI. Acolo se duce o luptă constantă pentru supravieţuire, iar dacă nu avem toate cele necesare din punct de vedere tehnic, viaţa pacienţilor e pusă în pericol”, a spus Dorel Săndesc, şedul clincii ATI din cadrul Spitalului Judeţean din Timişoara şi organizator al concertului umanitar.

Formaţia Iris a ţinut neapărat să urce pe scena de la Timişoara, având în vedere operaţia la care a fost supus Cristi Minculescu anul acesta şi sprijinul care i-a fost acordat de doctorul Săndesc. „Starea lui Cristi este foarte bună, se recuperează repede, şi el şi soţia sa sunt bine”, a adăugat şeful clinicii de Reanimare.

Concertul caritabil va avea loc pe 6 decembrie, la Sala Constantin Jude, de la ora 21. Preţul biletelor este de 20 de lei şi pot fi achiziţionate de la casieria Sălii Constantin Jude, din holul Spitalului Judeţean sau de la distribuitorii ambulanţi.

© 2005-2009 - Inform Media

Niciun comentariu: